Service in
Swedish
German
English
 

40 viimeksi lisättyä

Eeva neule 1975 nr 6
Näytä

Eeva neule 1975 nr 5
Näytä

Eeva neule 1975 nr 4
Näytä

Eeva neule 1975 nr 3
Näytä

Eeva neule 1975 nr 2
Näytä

Eeva neule 1975 nr 1
Näytä

Eeva neule 1974 nr 6
Näytä

Eeva neule 1974 nr 5
Näytä

Eeva neule 1974 nr 4
Näytä

Eeva neule 1974 nr 3
Näytä

Eeva neule 1974 nr 2
Näytä

Eeva neule 1974 nr 1
Näytä

Eeva neule 1973 nr 5
Näytä

Eeva neule 1973 nr 3
Näytä

Eeva neule 1973 nr 1
Näytä

Hymy 2019 nr 11, Mika Salo
Näytä

Hymy 2019 nr 10, Juhlanumero 60 vuotta
Näytä

Hymy 2019 nr 9, Silmun veljekset oikeudessa, Porvoon poliisiampujien motiivi
Näytä

Hymy 2019 nr 8, Tangokuningattaren traaginen elämä
Näytä

Hymy 2018 nr 12, Saija Tuupanen
Näytä

Hymy 2018 nr 11, Jutta ja Juha näin rakkaus alkoi
Näytä

Hymy 2018 nr 10, Miss Suomi extra Missä entiset kohumissit ovat nyt?
Näytä

Hymy 2018 nr 9, Mitä selvännäkijällä tapahtuu
Näytä

Hymy 2018 nr 8, Hannele Lauri
Näytä

Hymy 2018 nr 7, Marika Fingerroos
Näytä

Hymy 2018 nr 6, Paula Koivuniemi
Näytä

Hymy 2018 nr 5, reportaasi Jari Sillanpään keikalta
Näytä

Hymy 2018 nr 4, Jari Sillanpää
Näytä

Hymy 2018 nr 1, Marika Fingerroos
Näytä

Hymy 2017 nr 12, Frederik
Näytä

Hymy 2017 nr 11, Katri-Helenan erikoishaastattelu
Näytä

Hymy 2017 nr 10, Missien rahasotkut
Näytä

Hymy 2017 nr 9, Juhani Palmu haastattelu
Näytä

Hymy 2017 nr 8, Seppo Kulmala tähtien tekijä
Näytä

Hymy 2017 nr 7, Vesa Keskisen 50v megajuhlat
Näytä

Hymy 2017 nr 6, Erikoisnumero Mauno Koivisto - uskomaton elämä
Näytä

Hymy 2017 nr 5, Raija Pelli puhuu henkimaailmasta
Näytä

Hymy 2017 nr 4, Näin julkkiksia vainotaan
Näytä

1973 Hiihtomerkki -kangasmerkki / badge
Näytä

1974 Hiihtomerkki -kangasmerkki / badge
Näytä

Näytä kaikki

Kertomuksia kivijalasta

Avedis Zildjian Symbal Set-Ups

10.04.2024 17:29

Kas kas, saimme runsaaseen 30 vuoteen nyt toista kertaa tarjolle tämän julkaisun, ei ehkä mitenkään mahtipontisen hieno, mutta jazz-musiikin - ja nimenomaan kuuluisien rumpaleitten tarkat symbaali-asettelut esittelevä amerikkalaisen Zildjianin instrumenttitehtaan mainoskirjanen, toki englanninkielinen ja vuodelta 1969. 

Ilmeisesti näitä rumpuja ja ehkä kokonaisia settejä on täällä Härmänkin suunnalla myyty - tästä tai maahantuonnista minulla ei ole parempaa tietoa - edellisen kerran v. 2019 myimme tämän kirjasen Englantiin, melko pian (mahtavan Googlen armosta) tuli useampikin kysely ulkomailta, josko tämä olisi saatavissa, mutta mistäs niitä lisää silloin olisi taikonut...

Historiallinen menestyshän ei ole tae uudesta kaupasta, yritetään kuitenkin - hinnankin olen pitänyt saman, vain 15,00 €.

https://www.juvekim.fi/product.php?id=557555

Cymbal Set-Ups of Famous Drummers - Avedis Zildjian Co -kuuluisien (jazz-)rumpalien soittimien / rumpusettien sijoittelu ja eri soittimien ominaisuudet, esittelee lyhyesti myös Zildjianin sukua ja tehdasta, kuvattuna seuraavat setit; Buddy Rich, Max Roach, Louis Bellson, Sonny Paine, Roy Burns, Chico Hamilton, Shelly Manne, Connie Kay, Don Lamond, Roy Haynes, Ed Shaugnessy, Grady Tate, Sol Gubin, Rufus Jones, Barrett Deems, Kenny Clarke, Jimmy Vincent, Cozy Cole, Jack Sperling, Alan Dawson, Stan Levey, Louis Hayes, Joe Cusatis, Zutty Singleton, Carmelo Garcia, Ray Bauduc, Lionel Hampton, Ronnie Verrell, Gus Johnson, Sonny Igoe, Jack De Johnette, Billy Cobham, Dannie Richmond, John Rae, Ben Riley, Larry Bunker, Mousey Alexander, Lloyd Morales, Bob Rosengarden, Charlie Persip, Harold Jones, Nick Ceroli, Ginger Baker, Dave Clark, Dino Danelli, Les De Merle, Nick Fatool, Bobby Colomby, Del Blake, Jake Hanna, Jo Jones, Kenny Clare, Roy McCurdy, Irv Cottler, Candy Finch, Art Taylor, Mel Brown, Danny Seraphine, Billy Kreutzmann, 14 x 21 cm.

Kimmo

Antikvariaatin pääsiäinen

31.03.2024 19:03

Pääsiäisloma - loma toiselle, leppoisaa työaikaa toisille - Antikvariaatti Arwo Paperi on käyttänyt keväiset pääsiäispäivät monenmoiseen toimintaan; kaluston huollattamiseen, liikkeen yleisen epäjärjestyksen toivottomaan urakkaan eli järjestelyä on yritetty, nettikaupan ylläpitoon, lähimenneisyyden hankintojen järjestelyyn, tavaranhankintaan yms.

Tästä sitten aasinsillan kautta uusimpaan erään - harvoin saa tilaisuuden ostaa edellisten vuosisatojen vaihteen (1800-1990-lukujen vaihde) valokuvaerää, joka on aihepiiriltään laaja-alainen, kohtalaisesti aikanaan dokumentoitu ( = tiedot merkitty kuviin tai albumeihin) sekä hyvin säilynyt. Olkoonkin, että kuvaaja itse sekä kuvauksen kohteet edustavat hyvinkin yläluokkaista elämää, niin toteanpahan vain, että vaikka esim. eräässäkin kuvassa kuvattu jahti on yläluokkainen, niin saaristolaislaituri on rehellinen - tervapyttyineen kaikkineen. Eikä torikansaa rasita, vaikka kuva heistä on otettu "palatsin" ikkunasta.

Tästä ei nyt tällä kertaa enempää - 4. pääsiäiseen liittyvä päivä vielä edessä eli mitä maanantaina ehtiikään vielä?

Kimmo

Vielä kerran - Presidentinvaalit...

21.03.2024 10:38

Aitoa ja väärentämätöntä Karia parhaimmillaan, hahmot ja niiden sanoma avautunevat parhaiten tuon aikakauden eläneille, mutta kyllä näitä voi katsella ilman "kokemusasiantuntijuuttakin". Yllättävästi näitten pilapiirroshahmojen - ehkä paremminkin karikatyyrien - elävistä esikuvista taitaa pari kappaletta olla vielä hyvässä iskussa sopeutumishillopurkkiensa kansia availemassa? Ainakin "Väsy-Väyry" eli Paavo Väyrynen on aktiivisesti mukana poliittisen elämän pyörteissä, milloin enemmän milloin vähemmän vallankahvassa? Myös "Pike Puuhajärvi" taitaa olla vielä pelissä mukana?


Todella hauskaa olisi ollut nähdä näitten viimeisten vaalien ehdokkaiden hahmot Kari Suomalaisen kynästä lähteneinä - ehkä tekoäly voisi hahmottaa? Tyytykäämme siis muistelemaan menneitä, tämän alkuperäisen hyväkuntoisen pakan hinta on 20,00 €.

Vielä antikvaarisena muistutuksena, että tämä pakka on ajalta ennen Kari(nkin) woke- / cancelöinti- tai mitätöintiaikaa, tee kulttuuriteko ja osta ennenkuin pelikorttiroviot roihuavat.

Kimmo

https://www.antikvariaatti.net/admin/product.php?id=1880229

Linkin kautta löytyy runsaasti kuvia - niin kauan kuin tuote on myymättä.

Eikä aikaakaan kun valtakunnassa kaikki (tämän kohteen suhteen) hyvin eli myyty!

Nyt on Aika rietan, ramban, Laiscan Lamban Nosta Synnin Sonnasta, Aic´on nosta Synnin yöstä, Lihan työstä, Mustan Miehen Majasta(?)...

13.02.2024 15:42

Tämän kirjan ajattelin ensin vain päällisin puolin silmäillä ja laittaa tarjolle sen enempää selvittelemättä, mutta tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin, tarkistin ettei ole sivupuutteita, tutkin "virallisen tarjonnan" eri kokoelmakirjastojen suhteen, ei yleinen eikä helposti löydettävissä... no jaa, onhan näitä nähty..., mutta sitten luin tuon 15 värssyn runon, joka siis alkaa "Nyt on aika riettaan, ramman, laiskan lampaan nousta synnin sonnasta - aika on on nousta synnin yöstä, lihan työstä - Mustan miehen majasta" (nykykieleen sovitettu!). Koska minulla ei ole mitään virallista koulutusta tuon ajan kielen ja kirjapainokirjakkeiden tulkintaa en vastaa käännökseni oikeellisuudesta - halukas sielu hankkikoon kirjan ja tutkikooon itse.

Seuraavassa kappaleessa siis tarkempi selvitys tästä laiskan lampaan johdatukseksi tarkoitetusta teoksesta.

Uscowaisten sieluin osallisuus Iesuxesa Christuxesa (1 Cor. I:9.) se on hyödytys ja lohdutus uscon wahwistuxexi/ nijn myös opetus ja welwollisuus elämän parannuxexi/ hamast Iesuxen nimest hänen wijmeiseen tulemiseens asti duomiolle; edes pandu kysymyxisä ja wastauxisa, hengen omilla/ Pyhästä Ramatusta otetuilla sanoilla; ynnä nijden päälle sowitettuin rucousten canßa. Ruotzin kielestä suomexi käätty - 10 x 16 cm, 1. painos vuodelta 1746 -aikalaissidos v. 1753 tai jälkeen, sillä kansissa käytetty vuoden 1753 Stockholms Post Tidningar -lehteä tarveaineena (kirjansidonta tehtiin tuolloin vasta sitten kun se tuli ajankohtaiseksi, niitä ei ollut varastossa valmiina vaan kirjat myytiin usein arkkeina). Kaikki sivut tallella, tässä kappaleessa oleva "lisärunojen" lehti (15 numeroitua värssyä - alkaa; Nyt on Aika rietan, ramban, Laiscan Lamban Nosta Synnin Sonnasta, Aic´on nosta Synnin yöstä, Lihan työstä, Mustan Miehen Majasta(?)...on erilainen kuin muissa myöhemmissä painoksissa. Sisällysluettelo- ja runolehdet numeroimattomat. Runsaasti marginaalimerkintöjä. Harvinainen.

Hinnaksi asetettu 100,00 € - näitähän ei puissa kasva, vaikkei kyllä ole ottajiakaan runsain mitoin.

https://www.juvekim.fi/product.php?id=1841022

Posti - Royal Mail

10.02.2024 13:26

Olennainen osa antikvariaattini toiminnasta on myynti ulkomaille - toimitukset eri maihin hoituvat paketteina sekä kirjeinä - lähetin torstaina klo 18.00 kirjeen Turusta EU-eronneeseen brexit-Britanniaan - nyt lauantaina klo 12.10 paikallista aikaa kaveri ilmoittaa saaneensa kirjeen ja kiittelee vielä erikoisista postimerkeistä, joilla sen lähetin (ja erikseen pyysin vielä leimauksen, sitähän ei enää muuten tehdä...). Nyt on nopeus kohdallaan, eikä mitenkään harvinaista, myös esim. Saksaan on kirjeeet menneet perille usein kahdessa päivässä.

Eteläisemmässä ja itäisemmässä Euroopassa postikin saattaa viettää siestaa tai olla muuten paikallisen työkulttuurin jumittama, perille kuitenkin kohtuuajassa sinnekin.

Entäpä kotikenttä Suomi - tehokas ja sutjakka postinkulku? Mitenkäs tämän nyt muotoilisi - oli joskus kuvituskuvan kortin kulkuaikoina - ei enää, alkuvuodesta kirjeet pahimmillaan matkassa lähes 2 viikkoa... no, ollaanhan sentään kansana onnellisia, vähäpäästöisiä, tehokkaita, digi-sitä-tekno-tätä. Siis jonkun mielestä - itse hehkuttaisin tosiaan vaikkapa entistä nopeaa ja tehokasta postilaitosta, vaan en pysty. No, lähetykset kuitenkin menevät perille ihan niinkuin Neuvostoliiton Siperian vankileirien saaristosta valituskirjeet Stalinille, kunhan vain sait kirjeen postiin, niin perille vietiin.

PS. Kuvan kortissa Axel Gallen-Kallelan piirtämä keuhkotautihoidon varainkeruumerkki - meiltähän löytyy vaikka sen alkuperäinen mainosjulistekin, jolla sitä postitoimipaikossa ym. mainostettiin.

 

Kimmo

 

Människo-kärlek och tjenste-vit - ihmisrakkautta ja virkavelvollisuutta Porvoo 1850

04.02.2024 14:53

Porvoo, 17.8.1850, maistraatin kokouspöytäkirja, jossa todetaan kaupunginlääkäri Georg Wallgreni´in koleraepidemian aikaisen erinomaisen toiminnan ja viranhoidon - "ihmis-rakkauden ja virka-kuntoisuuden" johtaneen tiedonsaattamiseen aina itselleen Keisarille saakka, jonka kiitokset ja toimet on nyt todettu virkatietä pitkin tulleen ilmoitetuksi herralle Tohtorille, joka on ollut Porvoon Raatihuoneen tilaisuudessa kutsuttuna läsnä, nämä todetaan kuvernööri Rokossovskin ym. hoitaneen - Kenraalimajuri ja Ritari Nordenstamin ollessa tilaisuudessa henkilökohtaisesti tuomassa tätä keisarillista ilmoitusta.

Hivenen vaikeaselkoinen pitkine korulauseineeen - käytännössä yhden lauseen asiakirja, mutta eiköhän tässä jotain palkitsemista ole sittemmin tapahtunut?

Tiedä sitten, saako tätä(kään) kohdetta ikinä myytyä, mutta ainakin eroaa massasta. Hinta 10,00 €.

https://www.juvekim.fi/product.php?id=1828811

Kimmo

IKL

31.01.2024 15:23

Ajankohtaiset presidentinvaalimme täyttävät kaikki kanavat ja tuutit, niin ettei enää millekään muulle tunnu tilaa olevankaan - vaikka enää ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa toisella kieroksella, niin heidän sekä haastattelijoidensa höpinät saattavat jo alkaa kyllästyttämään. Ääntäsi kalastellaan, testamentataan ja sillä taktikoidaan kaiken aikaa.

Antikvariaatistamme löytyy nyt kuitenkin vastaisku tähän(kin) haittaan - perusta oma kampanja vanhan koetellun poliittisen toimijan mallin mukaan, ei muuta kuin ilmoitus seinään ja alat höpöttämään sitä ja tätä, lupaat kaikille kaikkea vaikkei valtaoikeutesi ja toimenkuvasi mihinkään riitä, pääasia, että pidät ääntä.

Alkuperäinen ilmoitusjuliste nyt siis meiltä hintaan 50,00 € - näitä on vain yksi kappale, toivottavasti ehtii kampanjaasi, vaikka vaalejahan pukkaa suorastaan solkenaan - tämä on yleismalli kaikkiin muihinkiin tuleviin koitoksiin.

https://www.juvekim.fi/product.php?id=1825780

Tabe Maria Ingeborg Slioor

20.01.2024 09:41

Sen enempiä esittelyitä ei tämän rouvan henkilöhistoriasta tarvittane, jokunen sana sentään omista todellisista havainnoista. Kuten tunnettua niin hän asui "erakkona" Turussa, jolloin osa hänen henkilökohtaisista asiakirjoistaan, papereistaan ja valokuvistaan joutui hukkateille (johon minulla ei ole osaa eikä arpaa, ostinpahan vain talteen kun niitä 2000-luvun alussa liikkeeseeni tultiin tarjoamaan).

Kuolemansa jälkeen hänen perillisensä myi mm. Tabelan (maaseutuasunto & buduaari) tavaroita ja esineitä, joka on eri juttu, jotain niistä ajautui kuitenkin minullekin mutkien kautta.

Tämä diplomaattikunnan luettelo on eräs näistä Turun ostokseni kohteista - 2000-luvun alussa oltiin jo kovasti mukana aloittelevassa nettikaupassa, niinpä tämänkin laitoin myös netin kautta tarjolle - kauaa se ei siellä listoilla ollutkaan kunnes tilattiin. Viime kesänä tapahtui sitten ilahduttava jälleennäkeminen mentyäni kutsusta erään kuolinpesän kirjoja ym. tavaroita arviomaan ja ostamaan. Jätin tarkoituksella kuvassa peukalon alle tuolloisen 20,00 € hintamerkinnän, nythän hinta on 40,00 € toiseen kertaan myyntiin laittaessani - tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin ja mitä tätä Slioor-indeksiä peittelemäänkään - pyyntihintani on tuplaantunut noin 20 vuodessa.

Slioorin henkilöhistorialla tämä 40,00 € nimikirjoituksesta on naurettavan alhainen, värikkäitä vaiheita hänellä on riittänyt mm. kohtaamisesta nykyaikaisen satanismin "isän" Anton LaVey´n haastattelusta poseeraamisen Ronald Reaganin kanssa. Kiinnostusta oli myös aseisiin, virkapukuihin, autoihin jne. Ei siis mikään ihme, että uransa alussa hänen piti myös tietää Helsingin diplomaattipiirien edustajat - siinä tämä luettelo auttoi erottelemaan (kulta)jyviä akanoista... varmastikin hänellä itsellään oli pyrkyä kohti kultajyviä, mytta kyllä varmasti myös jyvät liikehtivät kohden häntä.

Itse asiassahan tässä on kaksikin eri nimikirjoitusta häneltä, kannen lisäksi etulehdellä - linkistä avautuvat kohteen kaikki kuvat! Pikku yksityiskohtana mainittakoon, että hänen nimikirjoitustaan olen nähnyt kahdessa eri muodossa sukunimen osalta Slior - Slioor.

Kimmo

https://www.juvekim.fi/product.php?id=1819725

Ylikenraali G. Mannerheim & Jääkärimajuuri Heiskanen 1918

19.01.2024 13:42

Kuulutus. Ylikenraali G. Mannerheimin kuulutuksen mukaan... ammutaan paikalla... Jääkärimajuuri Heiskanen... (ampumiset katsotaan) hätäpuolustukseksi... Hamina 1918.

Harvemmin tulee tätä vuoden 1918 alkuperäistä materiaalia vastaan, tässähän on kyseessä varsinaisten sotatoimien jälkeinen kiivaan "puhdistuksen" aika, jolloin lait, asetukset tai vastaavat olivat "harkinnan mukaan" erilaisten valtaapitävien käsissä, hävinneillä ei ollut mitään sanomista ja mikäli joku antautuntut ammuttiin paikalla, niin hätäpuolustustahan se oli... kuten tässä lukee.

Tämä alkuperäinen painate, päivätty "Hamina, 4.5.1918" on nyt laitettu tarjolle antikvariaatin sivuille hintaan 50,00 €. Vakavahenkiselle vapaussota-aiheen keräilijälle hyvä kohde. Eipä näitä(kään) näyttäisi arkistoissa olevan - vaikka olisikin, niin ne eivät ole myynnissä.

Kuvaa retusoitu - alkuperäisessä ei suttua tietenkään ole. Muuta kulumaa kyllä.

Kimmo

https://www.juvekim.fi/product.php?id=1819614

Ei pakkolähtöjä kotiseudulta -kepulijuliste

11.01.2024 12:36

Ei pakkolähtöjä - leipää kotiseudulta - Maalaisliitto - Maaseudun Nuorten liitto 1950 -propagandajuliste

Maaseudun nuorten ei kuulu pakotettuna lähteä isiensä savuaukeilta eikä riukuporteilta suurempaan maailmaan, vaan (Maalaisliiton) pitää pyrkiä takaamaan leipä ja lämmin tupa kotinurkilta. No, eihän se kaikkien osalta näin mennyt, vaan valuma taajamiin, kaupunkeihin ja jopa ulkomaille oli tulevina vuosikymmeninä vilkasta.

Osa nuorukaisista toki linnoittautui edelleen perinteisiin ja pysytteli pirteissään, mitä nyt silloin tällöin kylillä poikettiin ja maalaisliitto-kepun tupailloissa ilakoitiin vakaana pysyneen poliittisen kannatuksen tahdissa. Aate pysytellä kotinurkissa on kantanut aina näihin päiviin saakka - viimeisenä saavutuksena olkoon kauan odotetun Sote-uudistuksen tunkion herruus - leipä ja runsaat kulukorvaukset suorastaan satavat laariin.

Noin 40 x 60 cm perinteisen elokuvajulisteen kokoinen, hinta 50,00 €.

Kimmo

https://www.juvekim.fi/product.php?id=1812418

 

 

40 viimeksi myytyä


Simo Eronen, Antti Komonen - Karjala vapaussodassa I-II


Olavi Hurri - Tammisaari 1918 - kuvaus vankileireistä, sisältää Tammisaaressa kuolleitten ja kadonneitten nimilistat, asiatiedon lisäksi autenttisia muistelmia, runsas


Bertil Silve - Kenttäpostikonttori nr 15 toiminta 23.10.1939-15.5.1940, kirjoittanut Bertil Silve, julkaisematon käsikirjoitus


Mobilisti 1999 nr 5 -Lehti vanhojen autojen harrastajille, sisällysluettelo löytyy kuvista.


Paavo Pero - Karkaisijan (kirja) käsikirja - Ammattienedistämislaitoksen ammattikirjoja nr 1 -metallinkarkaisun perusteos, teräksen hehku- ja päästövärit värikartat -näköispainos


Houtskär (Houtskari) - Hyppeis -matkailuviiri / souvenier pennant


Sekonic Leader De Luxe Exposure Meter model L-8 instruction manual -valotusmittari käyttöohjeet


Kyröskoski Papermill Newsprint Hammarén & Co Aktiebolag Kyröfors - Finland - Suomi -paperitehtaan esittelykirja 1932


Villi Länsi 1964 nr 10 Kapteeni Miki Tuhatkasvoisen miehen petos -comic


Villi Länsi 1964 nr 15 Kapteeni Miki Filly hengenvaarassa -comic


Villi Länsi 1964 nr 22 Kapteeni Miki Vuorten vanhus -comic


Ajanviete sarja 1961 nr 9 Nuori kapinallinen


Lappeenrannan ja Imatran Seudun Puhelinluettelo 2007 (Lappeenranta ja Imatra)


Avotakka 1976 nr 8, Kannessa Katri Helena ja Hanna. Katri Helenan sultinakestit mummolassa, Koppelonpesä, L-atriumtalo, Pioneeri, takkahuone perheen oleiluun -


Apu 1989 nr 5, Katri-Helena, Silmälasimuoti, Ganges


Hector - Suosikki-lehden juliste


Hector - Ensilumi tulee kuudelta -C-kasetti


Hector - Parhaat Finnlevy KAMPMC 2 C-kasetti / C-cassette


Frisco piippu- ja savuketupakka Konst. Kallio Turku -käyttämätön pakkaus 1940-luku, täynnä tupakkaa / mahorkkaa


Volkswagen Golf -myyntiesite


Volkswagen Golf 1978 -myyntiesite / brochure


Volkswagen-Audi uutiset 1987 nr 5, mm Hannu Mikkola -asiakaslehti


Volkswagen Polo Classic -myyntiesite


Filateliaa erä - Suomi ensipäivänkuoria


Hildén Kaarlo, Grotenfelt Kustavi, Rosberg J.E. - Suomenmaa III. Turun ja Porin lääni Maantieteellistaloudellinen ja historiallinen tietokirja, Lisäksi aakkosellinen hakemisto ja kartta, katso kuvista sisältö


Hildén Kaarlo, Grotenfelt Kustavi, Rosberg J.E. - Suomenmaa III. Turun ja Porin lääni Maantieteellistaloudellinen ja historiallinen tietokirja, Lisäksi aakkosellinen hakemisto, kartta puuttuu, katso kuvista


Yleisurheilu 1955 - SUL-lehti, 1-12 sidottu vuosikerta


Kesko - Osaamisen merkit - Suomen olympiaurheilun virallinen tukija -tarra


Åbo svenska flicklyceum 1955-56, 1956-57, 1957-58, 1958-59, 1959-60, 1960-61, 1961-62 + 2 kpl Heurlinska skolan i Åbo 1953-54, 1954-55 årsberättelser


Lounais-Suomen puhelinluettelo 1992


Palaste Onni - Minä, desantti


McCormick 6-9 kylvölannoituskone -myyntiesite


McCormick S 6-6, 6-9 kombinerade såmaskiner -myyntiesite


McCormick S 6-6, kylvö-lannoituskone -myyntiesite


Suuronen Kerttu - Ohrainen olut. Oluen ja oluenpanon historiaa.


Toimittanut Topi Falkenberg - Markalla Mallorcalle, kahdella Kanarialle - Suomalaisen chartermatkailun vuosikymmenet


Paavo Pero - Karkaisijan (kirja) käsikirja - Ammattienedistämislaitoksen ammattikirjoja nr 1 -metallinkarkaisun perusteos, teräksen hehku- ja päästövärit värikartat -näköispainos


Mercedes-Benz / Daimler-Benz -pöytälippu / pöytäviiri


Kalle 2014 nr 5 -aikuisviihdelehti / adult graphics magazine


Kalle 2013 nr 7 -aikuisviihdelehti / adult graphics magazine