Service in
Swedish
German
English
 

40 viimeksi lisättyä

-polkupyöräesite
Näytä

Laatua a la France 1983 -polkupyöräesite
Näytä

Kilpapyöräilyalan tarvikeluettelo 1981 -polkupyöräesite
Näytä

Kilpapyöräilijä 1983 -polkupyöräesite
Näytä

Kilpapyöräilijä 1984 -polkupyöräesite
Näytä

Polkupyörän valintaopas 1983 -polkupyöräesite
Näytä

Tunturi kuntovälinesarja -polkupyöräesite
Näytä

Retkija kilpapyöräilyn asiantuntija -polkupyöräesite
Näytä

Turvalliset suomalaiset Tunturipyörät 1981 -polkupyöräesite
Näytä

Polkupyörän valintaopas 1982 -polkupyöräesite
Näytä

Tunturi tarvikeluetteko 1982 -polkupyöräesite
Näytä

Tunturi tarvikeluetteko 1981 -polkupyöräesite
Näytä

Kilpapyöräilyalan tarvikeluettelo 1982 -polkupyöräesite
Näytä

Tunturi 1983 -polkupyöräesite
Näytä

-polkupyöräesite
Näytä

Pyöräopas 1985 -polkupyöräesite
Näytä

Pyöräopas 1984 -polkupyöräesite
Näytä

Kilpapyörät 1985 -polkupyöräesite
Näytä

Jupiter Peugeot -polkupyöräesite
Näytä

Peugeot -polkupyöräesite
Näytä

Hyvin pyörii Jupiter 1982 -polkupyöräesite
Näytä

Pyöräkuvasto 1983 Jupiter -polkupyöräesite
Näytä

Hyvin pyörii Jupiter -polkupyöräesite
Näytä

Jupiter 1985 -polkupyöräesite
Näytä

Virma -polkupyöräesite
Näytä

-polkupyöräesite
Näytä

Gescent -polkupyöräesite
Näytä

Gescent -polkupyöräesite
Näytä

Gescent -polkupyöräesite
Näytä

Gescent -polkupyöräesite
Näytä

Gescent -polkupyöräesite
Näytä

Gescent -polkupyöräesite
Näytä

Gescent kilpapyörät 1987 -polkupyöräesite
Näytä

Nopsa polkupyörät 1985 -polkupyöräesite
Näytä

Nopsa Finntour -polkupyöräesite
Näytä

Nopsa 1982 -polkupyöräesite
Näytä

Nopsa 1981 -polkupyöräesite
Näytä

Gay Kalle 2010 nr 8 -aikuisviihdelehti
Näytä

Gay Kalle 2010 nr 8 -aikuisviihdelehti
Näytä

Gay Kalle 2010 nr 5 -aikuisviihdelehti
Näytä

Näytä kaikki

Kertomuksia kivijalasta

Donald Duck - Donald Trump & Darth Wader

08.05.2024 14:00

Trump! Antikvariaatin Amerikanmatkan kaikuja...

Trump Card - something that gives one person or group the advantage over another

Parin viikon takaisten tapahtumien kertoilua ja muutakin - jossain kanavassa jo toki olen jotain maininnutkin, että vierailin asiakkaana meikäläisen mittapuun mukaan tavattoman suuressa "Coin Show´ssa" eli numismaattisilla rahamessuilla, mitä siellä oli viitisensataa pöytää - tavaraa oli tuolta alalta vaikka mitä, monilla kauppiailla muitakin tavaroita ja esineitä mitä vitriineihin mahtui. Kävin kaikki pöydät tietysti huolella läpi ja parissa paikassa oli myynnissä tällaisia "Gold Foil Novelty note´ja " eli kultapainettuja hienoja "seteleitä" joissa vaikka mitä erilaisia hahmoja.

No arvelin niiden olevan kaupallisia ja sainkin ostettua tukkuerän, kyselin myyjältä että mikähän malli saattaisi olla myyvää tavaraa (kerroin toki olevani kauppias Euroopasta), mitään varsinaista suosikkia hän ei nimennyt, joten valikoin sitten oman maun mukaan vajaat viisisataa seteliä kotiin tuotavaksi.

Toisena viikonloppuna oli varsinainen kohteeni Allentown Paper Show Pennsylvanian osavaltiossa, jossa siis olin ihan myyntipaikan kanssa ja kaupallisessa mielessä liikkeellä, tapahtumahan on vähän kuluneissa ja nukkavieruissa vanhoissa halleissa, myyjiä paljon ja paperitavaraa todella paljon tarjolla. Omat kuvioni sujuivatkin hyvin ja lauantaina aamulla oli pöydilläni jo tyhjää tilaa, kun olin myynyt hyvin suoraan kauppiaille jo ennen ovien aukeamista yleisölle... nopeasti sitten levittelin aiemmin ostamani setelit tarjolle, laiton paikallisen vähittäishinnan lappuun ja kuinkas sitten kävikään - kuten kuvasta huomaatte oli joukossa presidentti Donald Trumpin kasvoilla varustettuja seteleitä joukossa - niitä oli aamulla minulla tarjolla yhteensä noin sata kappaletta - iltapäivällä ei yhtäkään. Ja harmitukseni oli suuri kun niitä tultiin sunnuntaina erikseen kyselemään - loppu mikä loppu.

Kyseinen tuote ei siellä vielä ole mikään "loppuunkulutettu" aihe, vaikka en osaa sanoa kuinka kauan niitä on ollut markkinoilla. Englanninkielisen määritelmän mukaan Trump-kortti eli meikäläisittäin "valttikortti" sattui ainakin hetkeksi kouraani - kävi nimittäin niin, että aivan sattuman kaupalla tuo tukkumyyyjä asui lähettyvillä ja ostin häneltä noin 600 kappaletta lisää - joukossa kaikki Trumpit, mitkä häneltä löytyivät!

Koko setti seteleitä tarjolla Helsingin antikvaarisilla kirjapäivillä 10-12.5., Kattilahalli, Suvilahti, Helsinki, tapahtumaan on vapaa pääsy. Paljon muutakin mukana ja kauppiaita laidasta laitaan - tervetuloa mukaan!

Kimmo

 

Avedis Zildjian Symbal Set-Ups

10.04.2024 17:29

Kas kas, saimme runsaaseen 30 vuoteen nyt toista kertaa tarjolle tämän julkaisun, ei ehkä mitenkään mahtipontisen hieno, mutta jazz-musiikin - ja nimenomaan kuuluisien rumpaleitten tarkat symbaali-asettelut esittelevä amerikkalaisen Zildjianin instrumenttitehtaan mainoskirjanen, toki englanninkielinen ja vuodelta 1969. 

Ilmeisesti näitä rumpuja ja ehkä kokonaisia settejä on täällä Härmänkin suunnalla myyty - tästä tai maahantuonnista minulla ei ole parempaa tietoa - edellisen kerran v. 2019 myimme tämän kirjasen Englantiin, melko pian (mahtavan Googlen armosta) tuli useampikin kysely ulkomailta, josko tämä olisi saatavissa, mutta mistäs niitä lisää silloin olisi taikonut...

Historiallinen menestyshän ei ole tae uudesta kaupasta, yritetään kuitenkin - hinnankin olen pitänyt saman, vain 15,00 €.

https://www.juvekim.fi/product.php?id=557555

Cymbal Set-Ups of Famous Drummers - Avedis Zildjian Co -kuuluisien (jazz-)rumpalien soittimien / rumpusettien sijoittelu ja eri soittimien ominaisuudet, esittelee lyhyesti myös Zildjianin sukua ja tehdasta, kuvattuna seuraavat setit; Buddy Rich, Max Roach, Louis Bellson, Sonny Paine, Roy Burns, Chico Hamilton, Shelly Manne, Connie Kay, Don Lamond, Roy Haynes, Ed Shaugnessy, Grady Tate, Sol Gubin, Rufus Jones, Barrett Deems, Kenny Clarke, Jimmy Vincent, Cozy Cole, Jack Sperling, Alan Dawson, Stan Levey, Louis Hayes, Joe Cusatis, Zutty Singleton, Carmelo Garcia, Ray Bauduc, Lionel Hampton, Ronnie Verrell, Gus Johnson, Sonny Igoe, Jack De Johnette, Billy Cobham, Dannie Richmond, John Rae, Ben Riley, Larry Bunker, Mousey Alexander, Lloyd Morales, Bob Rosengarden, Charlie Persip, Harold Jones, Nick Ceroli, Ginger Baker, Dave Clark, Dino Danelli, Les De Merle, Nick Fatool, Bobby Colomby, Del Blake, Jake Hanna, Jo Jones, Kenny Clare, Roy McCurdy, Irv Cottler, Candy Finch, Art Taylor, Mel Brown, Danny Seraphine, Billy Kreutzmann, 14 x 21 cm.

Kimmo

Antikvariaatin pääsiäinen

31.03.2024 19:03

Pääsiäisloma - loma toiselle, leppoisaa työaikaa toisille - Antikvariaatti Arwo Paperi on käyttänyt keväiset pääsiäispäivät monenmoiseen toimintaan; kaluston huollattamiseen, liikkeen yleisen epäjärjestyksen toivottomaan urakkaan eli järjestelyä on yritetty, nettikaupan ylläpitoon, lähimenneisyyden hankintojen järjestelyyn, tavaranhankintaan yms.

Tästä sitten aasinsillan kautta uusimpaan erään - harvoin saa tilaisuuden ostaa edellisten vuosisatojen vaihteen (1800-1990-lukujen vaihde) valokuvaerää, joka on aihepiiriltään laaja-alainen, kohtalaisesti aikanaan dokumentoitu ( = tiedot merkitty kuviin tai albumeihin) sekä hyvin säilynyt. Olkoonkin, että kuvaaja itse sekä kuvauksen kohteet edustavat hyvinkin yläluokkaista elämää, niin toteanpahan vain, että vaikka esim. eräässäkin kuvassa kuvattu jahti on yläluokkainen, niin saaristolaislaituri on rehellinen - tervapyttyineen kaikkineen. Eikä torikansaa rasita, vaikka kuva heistä on otettu "palatsin" ikkunasta.

Tästä ei nyt tällä kertaa enempää - 4. pääsiäiseen liittyvä päivä vielä edessä eli mitä maanantaina ehtiikään vielä?

Kimmo

Vielä kerran - Presidentinvaalit...

21.03.2024 10:38

Aitoa ja väärentämätöntä Karia parhaimmillaan, hahmot ja niiden sanoma avautunevat parhaiten tuon aikakauden eläneille, mutta kyllä näitä voi katsella ilman "kokemusasiantuntijuuttakin". Yllättävästi näitten pilapiirroshahmojen - ehkä paremminkin karikatyyrien - elävistä esikuvista taitaa pari kappaletta olla vielä hyvässä iskussa sopeutumishillopurkkiensa kansia availemassa? Ainakin "Väsy-Väyry" eli Paavo Väyrynen on aktiivisesti mukana poliittisen elämän pyörteissä, milloin enemmän milloin vähemmän vallankahvassa? Myös "Pike Puuhajärvi" taitaa olla vielä pelissä mukana?


Todella hauskaa olisi ollut nähdä näitten viimeisten vaalien ehdokkaiden hahmot Kari Suomalaisen kynästä lähteneinä - ehkä tekoäly voisi hahmottaa? Tyytykäämme siis muistelemaan menneitä, tämän alkuperäisen hyväkuntoisen pakan hinta on 20,00 €.

Vielä antikvaarisena muistutuksena, että tämä pakka on ajalta ennen Kari(nkin) woke- / cancelöinti- tai mitätöintiaikaa, tee kulttuuriteko ja osta ennenkuin pelikorttiroviot roihuavat.

Kimmo

https://www.antikvariaatti.net/admin/product.php?id=1880229

Linkin kautta löytyy runsaasti kuvia - niin kauan kuin tuote on myymättä.

Eikä aikaakaan kun valtakunnassa kaikki (tämän kohteen suhteen) hyvin eli myyty!

Nyt on Aika rietan, ramban, Laiscan Lamban Nosta Synnin Sonnasta, Aic´on nosta Synnin yöstä, Lihan työstä, Mustan Miehen Majasta(?)...

13.02.2024 15:42

Tämän kirjan ajattelin ensin vain päällisin puolin silmäillä ja laittaa tarjolle sen enempää selvittelemättä, mutta tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin, tarkistin ettei ole sivupuutteita, tutkin "virallisen tarjonnan" eri kokoelmakirjastojen suhteen, ei yleinen eikä helposti löydettävissä... no jaa, onhan näitä nähty..., mutta sitten luin tuon 15 värssyn runon, joka siis alkaa "Nyt on aika riettaan, ramman, laiskan lampaan nousta synnin sonnasta - aika on on nousta synnin yöstä, lihan työstä - Mustan miehen majasta" (nykykieleen sovitettu!). Koska minulla ei ole mitään virallista koulutusta tuon ajan kielen ja kirjapainokirjakkeiden tulkintaa en vastaa käännökseni oikeellisuudesta - halukas sielu hankkikoon kirjan ja tutkikooon itse.

Seuraavassa kappaleessa siis tarkempi selvitys tästä laiskan lampaan johdatukseksi tarkoitetusta teoksesta.

Uscowaisten sieluin osallisuus Iesuxesa Christuxesa (1 Cor. I:9.) se on hyödytys ja lohdutus uscon wahwistuxexi/ nijn myös opetus ja welwollisuus elämän parannuxexi/ hamast Iesuxen nimest hänen wijmeiseen tulemiseens asti duomiolle; edes pandu kysymyxisä ja wastauxisa, hengen omilla/ Pyhästä Ramatusta otetuilla sanoilla; ynnä nijden päälle sowitettuin rucousten canßa. Ruotzin kielestä suomexi käätty - 10 x 16 cm, 1. painos vuodelta 1746 -aikalaissidos v. 1753 tai jälkeen, sillä kansissa käytetty vuoden 1753 Stockholms Post Tidningar -lehteä tarveaineena (kirjansidonta tehtiin tuolloin vasta sitten kun se tuli ajankohtaiseksi, niitä ei ollut varastossa valmiina vaan kirjat myytiin usein arkkeina). Kaikki sivut tallella, tässä kappaleessa oleva "lisärunojen" lehti (15 numeroitua värssyä - alkaa; Nyt on Aika rietan, ramban, Laiscan Lamban Nosta Synnin Sonnasta, Aic´on nosta Synnin yöstä, Lihan työstä, Mustan Miehen Majasta(?)...on erilainen kuin muissa myöhemmissä painoksissa. Sisällysluettelo- ja runolehdet numeroimattomat. Runsaasti marginaalimerkintöjä. Harvinainen.

Hinnaksi asetettu 100,00 € - näitähän ei puissa kasva, vaikkei kyllä ole ottajiakaan runsain mitoin.

https://www.juvekim.fi/product.php?id=1841022

Posti - Royal Mail

10.02.2024 13:26

Olennainen osa antikvariaattini toiminnasta on myynti ulkomaille - toimitukset eri maihin hoituvat paketteina sekä kirjeinä - lähetin torstaina klo 18.00 kirjeen Turusta EU-eronneeseen brexit-Britanniaan - nyt lauantaina klo 12.10 paikallista aikaa kaveri ilmoittaa saaneensa kirjeen ja kiittelee vielä erikoisista postimerkeistä, joilla sen lähetin (ja erikseen pyysin vielä leimauksen, sitähän ei enää muuten tehdä...). Nyt on nopeus kohdallaan, eikä mitenkään harvinaista, myös esim. Saksaan on kirjeeet menneet perille usein kahdessa päivässä.

Eteläisemmässä ja itäisemmässä Euroopassa postikin saattaa viettää siestaa tai olla muuten paikallisen työkulttuurin jumittama, perille kuitenkin kohtuuajassa sinnekin.

Entäpä kotikenttä Suomi - tehokas ja sutjakka postinkulku? Mitenkäs tämän nyt muotoilisi - oli joskus kuvituskuvan kortin kulkuaikoina - ei enää, alkuvuodesta kirjeet pahimmillaan matkassa lähes 2 viikkoa... no, ollaanhan sentään kansana onnellisia, vähäpäästöisiä, tehokkaita, digi-sitä-tekno-tätä. Siis jonkun mielestä - itse hehkuttaisin tosiaan vaikkapa entistä nopeaa ja tehokasta postilaitosta, vaan en pysty. No, lähetykset kuitenkin menevät perille ihan niinkuin Neuvostoliiton Siperian vankileirien saaristosta valituskirjeet Stalinille, kunhan vain sait kirjeen postiin, niin perille vietiin.

PS. Kuvan kortissa Axel Gallen-Kallelan piirtämä keuhkotautihoidon varainkeruumerkki - meiltähän löytyy vaikka sen alkuperäinen mainosjulistekin, jolla sitä postitoimipaikossa ym. mainostettiin.

 

Kimmo

 

Människo-kärlek och tjenste-vit - ihmisrakkautta ja virkavelvollisuutta Porvoo 1850

04.02.2024 14:53

Porvoo, 17.8.1850, maistraatin kokouspöytäkirja, jossa todetaan kaupunginlääkäri Georg Wallgreni´in koleraepidemian aikaisen erinomaisen toiminnan ja viranhoidon - "ihmis-rakkauden ja virka-kuntoisuuden" johtaneen tiedonsaattamiseen aina itselleen Keisarille saakka, jonka kiitokset ja toimet on nyt todettu virkatietä pitkin tulleen ilmoitetuksi herralle Tohtorille, joka on ollut Porvoon Raatihuoneen tilaisuudessa kutsuttuna läsnä, nämä todetaan kuvernööri Rokossovskin ym. hoitaneen - Kenraalimajuri ja Ritari Nordenstamin ollessa tilaisuudessa henkilökohtaisesti tuomassa tätä keisarillista ilmoitusta.

Hivenen vaikeaselkoinen pitkine korulauseineeen - käytännössä yhden lauseen asiakirja, mutta eiköhän tässä jotain palkitsemista ole sittemmin tapahtunut?

Tiedä sitten, saako tätä(kään) kohdetta ikinä myytyä, mutta ainakin eroaa massasta. Hinta 10,00 €.

https://www.juvekim.fi/product.php?id=1828811

Kimmo

IKL

31.01.2024 15:23

Ajankohtaiset presidentinvaalimme täyttävät kaikki kanavat ja tuutit, niin ettei enää millekään muulle tunnu tilaa olevankaan - vaikka enää ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa toisella kieroksella, niin heidän sekä haastattelijoidensa höpinät saattavat jo alkaa kyllästyttämään. Ääntäsi kalastellaan, testamentataan ja sillä taktikoidaan kaiken aikaa.

Antikvariaatistamme löytyy nyt kuitenkin vastaisku tähän(kin) haittaan - perusta oma kampanja vanhan koetellun poliittisen toimijan mallin mukaan, ei muuta kuin ilmoitus seinään ja alat höpöttämään sitä ja tätä, lupaat kaikille kaikkea vaikkei valtaoikeutesi ja toimenkuvasi mihinkään riitä, pääasia, että pidät ääntä.

Alkuperäinen ilmoitusjuliste nyt siis meiltä hintaan 50,00 € - näitä on vain yksi kappale, toivottavasti ehtii kampanjaasi, vaikka vaalejahan pukkaa suorastaan solkenaan - tämä on yleismalli kaikkiin muihinkiin tuleviin koitoksiin.

https://www.juvekim.fi/product.php?id=1825780

Tabe Maria Ingeborg Slioor

20.01.2024 09:41

Sen enempiä esittelyitä ei tämän rouvan henkilöhistoriasta tarvittane, jokunen sana sentään omista todellisista havainnoista. Kuten tunnettua niin hän asui "erakkona" Turussa, jolloin osa hänen henkilökohtaisista asiakirjoistaan, papereistaan ja valokuvistaan joutui hukkateille (johon minulla ei ole osaa eikä arpaa, ostinpahan vain talteen kun niitä 2000-luvun alussa liikkeeseeni tultiin tarjoamaan).

Kuolemansa jälkeen hänen perillisensä myi mm. Tabelan (maaseutuasunto & buduaari) tavaroita ja esineitä, joka on eri juttu, jotain niistä ajautui kuitenkin minullekin mutkien kautta.

Tämä diplomaattikunnan luettelo on eräs näistä Turun ostokseni kohteista - 2000-luvun alussa oltiin jo kovasti mukana aloittelevassa nettikaupassa, niinpä tämänkin laitoin myös netin kautta tarjolle - kauaa se ei siellä listoilla ollutkaan kunnes tilattiin. Viime kesänä tapahtui sitten ilahduttava jälleennäkeminen mentyäni kutsusta erään kuolinpesän kirjoja ym. tavaroita arviomaan ja ostamaan. Jätin tarkoituksella kuvassa peukalon alle tuolloisen 20,00 € hintamerkinnän, nythän hinta on 40,00 € toiseen kertaan myyntiin laittaessani - tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin ja mitä tätä Slioor-indeksiä peittelemäänkään - pyyntihintani on tuplaantunut noin 20 vuodessa.

Slioorin henkilöhistorialla tämä 40,00 € nimikirjoituksesta on naurettavan alhainen, värikkäitä vaiheita hänellä on riittänyt mm. kohtaamisesta nykyaikaisen satanismin "isän" Anton LaVey´n haastattelusta poseeraamisen Ronald Reaganin kanssa. Kiinnostusta oli myös aseisiin, virkapukuihin, autoihin jne. Ei siis mikään ihme, että uransa alussa hänen piti myös tietää Helsingin diplomaattipiirien edustajat - siinä tämä luettelo auttoi erottelemaan (kulta)jyviä akanoista... varmastikin hänellä itsellään oli pyrkyä kohti kultajyviä, mytta kyllä varmasti myös jyvät liikehtivät kohden häntä.

Itse asiassahan tässä on kaksikin eri nimikirjoitusta häneltä, kannen lisäksi etulehdellä - linkistä avautuvat kohteen kaikki kuvat! Pikku yksityiskohtana mainittakoon, että hänen nimikirjoitustaan olen nähnyt kahdessa eri muodossa sukunimen osalta Slior - Slioor.

Kimmo

https://www.juvekim.fi/product.php?id=1819725

Ylikenraali G. Mannerheim & Jääkärimajuuri Heiskanen 1918

19.01.2024 13:42

Kuulutus. Ylikenraali G. Mannerheimin kuulutuksen mukaan... ammutaan paikalla... Jääkärimajuuri Heiskanen... (ampumiset katsotaan) hätäpuolustukseksi... Hamina 1918.

Harvemmin tulee tätä vuoden 1918 alkuperäistä materiaalia vastaan, tässähän on kyseessä varsinaisten sotatoimien jälkeinen kiivaan "puhdistuksen" aika, jolloin lait, asetukset tai vastaavat olivat "harkinnan mukaan" erilaisten valtaapitävien käsissä, hävinneillä ei ollut mitään sanomista ja mikäli joku antautuntut ammuttiin paikalla, niin hätäpuolustustahan se oli... kuten tässä lukee.

Tämä alkuperäinen painate, päivätty "Hamina, 4.5.1918" on nyt laitettu tarjolle antikvariaatin sivuille hintaan 50,00 €. Vakavahenkiselle vapaussota-aiheen keräilijälle hyvä kohde. Eipä näitä(kään) näyttäisi arkistoissa olevan - vaikka olisikin, niin ne eivät ole myynnissä.

Kuvaa retusoitu - alkuperäisessä ei suttua tietenkään ole. Muuta kulumaa kyllä.

Kimmo

https://www.juvekim.fi/product.php?id=1819614

40 viimeksi myytyä


Oma kirja jouluna jokaiselle - Joulutervehdys kirjakaupaltanne 1960 -luettelo, jossa eri kustantajien teoksia


Riukukäymälä, jatkosota -valokuva


Konepistoolimiehet, jatkosota -valokuva


Aulanko -kangasmerkki / matkailumerkki / hihamerkki / badge -pohjaväri valkoinen


Taksi -kangasmerkki, pukuun / takkiin tarkoitettu ammattikuljettajan merkki


TUL IV Liittopäivät 1972 Tampereella -tarra


Kuin tammat laitumella - Som ystra ston i hagen -elokuvajuliste


Viiala Filfabrik A.B., 20.7.1920 -asiakirja


Linnanmäki / Helsinki 10 / Pöllö -poletti, rahake


Koulutytön leikekirja musiikkitähdistä, 1960-luvulta


Turku 18.-19.3.1978 Postimerkkeilyn päivät -ensipäivänkuori -FDC


Addicted 2 girls Lesbian cheerleaders -aikuisviihde DVD


Legend Fuck It like it's Hot -aikuisviihde DVD


Lasse Kempas, stilisoinut Asko Tanhuanpää - Elämäni viivat - taiteilija Lasse Kempas


Tervo -matkailuviiri / souvenier pennant


Vauhdin Maailma 1998 nr 10 -mm. Mika vai MIchael? Lähtöasetelmat Suzukaan, Formula 1beldia Italia Ja Luxemburg Häkkinen kesti paineet, CART Vancouver ja Laguna


Vauhdin Maailma 2001 nr 12 -mm. Ralli MM Australia Britannia, Nuoretn ralli-SM 2001-2002, CART Fontana, F1 kausi 2001, Mika Häkkinen, Eagle racing, VM


Hämähäkkimies Spiderman 2021 nr 11 -sarjakuvalehti


Pohjoismaiset rakennuspäivät - Nordisk byggnadsdag 1932, Helsinki -arkkitehtuurin, rakentamisen ja rakennustarviketeollisuuden messutapahtuma - näyttelykirja


Laskukirja - Liiketoimintaa varten - Erittäin hyvä auttaja monissa liikelaskuissa -taulukkokirja


Viime muodit 1950 nr 1, monipuolinen muotikuvasto (Stil-mallikaavojen esittelykirja, kaavoja ei ole mukana, niitä sai ostaa tai tilata erikseen)


Stilmönster 1949 nr 5, monipuolinen muotikuvasto (Stil-mallikaavojen esittelykirja, kaavoja ei ole mukana, niitä sai ostaa tai tilata erikseen), ruotsinkielinen


Моды Ленинград 1965 - Ленингадский Дом Моделей, выпуск 4 - Muotia Leningradista 1965 / Leningradin muotitalo, julkaisu 4


Larsson Stieg - Miehet jotka vihaavat naisia


Larsson Stieg - Tyttö joka leikki tulella


Larsson Stieg - Pilvilinna joka romahti


Citroën -automaalien värimallit


V.E.V. Wessman - Boken om Sibbo II - Bidrag till Sibbo sockens geografi och historia


Volvo Penta Utombordsmotor / Outboard motor, typ 300, 40/45 hp 1967-74, 499 cc, 3-cyl. Reservdelslista / Spare parts list -varaosaluettelo


Martta Martimo - Siipikarjan hoito


Winston Filter Cigarettes -mainostikkuvihko / tikkuaski


Shell Teho-Market, Klaukkala -mainostikkuvihko / tikkuaski


Mobilisti 2001 nr 2, koeajossa Citroen SM, sisällysluettelo löytyy kuvista.


USA United States of America -tarra


Honda F800 kaksipyörätraktori -myyntiesite


Rauli Badding Somerjoki - Badding 1992 -C-kasetti / C-cassette


Yöjuttu 1982 nr 3 Kuoleman lintu


Yöjuttu 1982 nr 5 Kiven vanki


Liisa Mäntymies - Neitsyt Maarian kuva-albumi


Garrard Auto Turntable Type A record player - Laboratory Series -levysoitin, käyttöohjekirja englanniksi, mukana "Template" eli piirustukset - asennusohjeet