Service in
Swedish
German
English
 

40 viimeksi lisättyä

Playboy 1988 January -magazine
Näytä

Playboy 1988 February -magazine
Näytä

Playboy 1988 March -magazine
Näytä

Playboy 1988 April -magazine
Näytä

Playboy 1988 May -magazine
Näytä

Playboy 1988 June -magazine
Näytä

Playboy 1988 July -magazine
Näytä

Playboy 1988 August -magazine
Näytä

Playboy 1988 September -magazine
Näytä

Playboy 1988 October -magazine
Näytä

Playboy 1988 November -magazine
Näytä

Playboy 1988 December -magazine
Näytä

Playboy 1989 January -magazine
Näytä

Playboy 1989 April -magazine
Näytä

Playboy 1989 May -magazine
Näytä

Playboy 1989 June -magazine
Näytä

Playboy 1989 February -magazine
Näytä

Playboy 1989 March -magazine
Näytä

Playboy 1989 December -magazine
Näytä

Playboy 1989 August -magazine
Näytä

Playboy 1989 September -magazine
Näytä

Playboy 1989 October -magazine
Näytä

Playboy 1989 November -magazine
Näytä

Playboy 1991 January -magazine
Näytä

Playboy 1991 February -magazine
Näytä

Playboy 1991 March -magazine
Näytä

Playboy 1991 April -magazine
Näytä

Playboy 1991 May -magazine
Näytä

Playboy 1991 November -magazine
Näytä

Playboy 1991 December -magazine
Näytä

Playboy 1991 June -magazine
Näytä

Playboy 1991 July -magazine
Näytä

Playboy 1991 August -magazine
Näytä

Playboy 1991 September -magazine
Näytä

Playboy 1991 October -magazine
Näytä

Playboy 1992 January -magazine
Näytä

Playboy 1992 February -magazine
Näytä

Playboy 1992 March -magazine
Näytä

Playboy 1992 April -magazine
Näytä

Playboy 1992 May -magazine
Näytä

Näytä kaikki
<- edellinen kirjoituskaikki kirjoitukset seuraava kirjoitus ->

Papu-mäihää Puljongin kanssa

06.05.2020 07:17
Blogin kuvituskuva

Kokki-Kirja, elikkä Neuvoja tarpeellisempien Joka-aikasien- ja Pito-ruokien Laitokseen, niin myös Monellaisiin leipomisiin ja juotavien panoin, ynnä Tarpeellisisa tietoja ruokien ja ruoka-aineiden korjusta ja säästystä j. n. e. Turussa, 1849. J. E. Frenckelin ja Pojan kirja-painossa.

Täysipainoinen suomenkielinen keittokirjahan tämä on, vähemmälläkin tiedolla varustettu ruoanlaittaja pärjää hyvin, selostetaanhan tässä vaikka waristimen ja haarakkeen merkitys, onko niistä apua esim. wariloisen taale-wohvulan syönnissä? Resepti nr 366 on Pissohwin valmistus - "puoli kannua punasta wiinaa ja yksi pomeranssi ja puoli naulaa sokeria sekotetaan ja on walmista juotavaksi" - liekö nykyajan "pissisten" nimitys peräisin jo tuon aikakauden mieltymyksestä makeisiin viinoihin ja ryyppyihin?

Niin tai näin, hinta 150,00 €.

Kimmo

Myyty jälleen kerran alta antikvaarisen aikayksikön - tilaaja tutustukoon "kroppanain" valmistamiseen ja "punaisen Karoliinan" lipittelyyn.